Powertrain Europe AS leverer mellomaksler til alle kjente kjøretøy. Vi har egen produksjon av nye aksler til løpsbiler og hjemmebygde kjøretøy. Vi driver med Reparasjon, innkorting og forlenging av alle typer mellomaksel. Vi tilbyr flere løsninger for framdrift av båter/fartøy. Hydradrive er vårt eget akselsystem som kobling mellom motor og propellaksel. Powertrain Marineledd er en kobling mellom gir og propellaksel.

Vi tilbyr følgende mellomaksler til:

Mercedes Benz Vito/Viano, Sprinter, Geländewagen, m-Klasse, Honda CRV, Nissan (alle 4x4), Renault Kangoo og Scenic, VW Tiguan, Tuareg, T4 og T5, Porche Cayenne, Volvo V70, Fiat Panda, Audi Quatro (mange modeller) og masse mer!

Hei alle sammen.

Da var det på høy tid med en oppdatering. Vi har valgt og totalrenovere hjemmesidene våre. Her er det lagt fokus på enkel grafikk, brukervennlighet og nyttig informasjon. Her skal du finne nøyaktig det du er på utkikk etter uten en masse unyttig innhold.

Du kan enkelt navigere med menyen helt på toppen av siden. I tillegg vil du få enkelte valg i margen til høyre som bilmerke o.l.
Forsiden vil inneholde nyheter og endringer. Her vil forsøke å oppdatere jevnlig.

Oppdaterte priser på enkelte varer vil du kun finne i vår nettbutikk. Ellers er det bare å kontakte oss.


 

Om du ønsker tilbud eller annen nyttig informasjon på mail vil vi anbefale deg å melde deg på vår nyhetsmail. Fyll inn skjemaet på denne linken. Du kan når som helst melde deg av nyhetsmail-listen. Informasjon om hvordan finner du i tilsendt mail.