Powertrain en stolt sponsor av Natteravnene i nærområde

http://www.natteravnene.no/gatelangs/

I Gatelangs kan du lese om aktuelle tema som omhandler ungdom, utfordringer og forebyggende tiltak, og om lokale natteravngrupper. Hensikten med magasinet er å gi foreldre og andre voksne et innblikk i hva ungdom er opptatt med og driver med, og hvilke forebyggende tiltak som eksisterer i samfunnet. I hvert nummer vil du også kunne lese om lokale natteravngrupper, ulike prosjekter, og om personer som er opptatt av ungdom og ungdomsmiljø.

Som en lokal bedrift støtter selvsagt Powertrain viktige lokale tiltak. Når du handler hos Powertrain er du også med å støtte natteravnene 😊

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.