Mellomaksel for lastebil

Behov for ny mellomaksel til lastebil?

Det kan være mange grunner til å bytte mellomaksel for lastebil. Vi opplever at det stortsett er det fordi den gamle har røket. Men vi har også erfaring med mellomaksel for deg som trenger ny kraftoverføring eller ombygging av lastebilen til andre formål.

Powertrain Europe AS ble etablert i 1992. Bedriften er spesialisert innenfor fagområdet mellomaksler og kan trygt hjelpe deg med alle problemstillinger mellomaksler har å by på.

Du vil som kunde hos oss normalt kunne kjøpe en mellomaksel til lastebil, til en vesentlig lavere pris enn hva original-leverandøren forlanger. Ofte er prisen under det halve !

Reparasjon av mellomaksler for alle type lastebiler

For lastebiler og tyngre kjøretøy er det normalt å reparere mellomaksler. Dersom vi eller våre samarbeidende verksteder mottar akselen kan du være trygg på at vi kan hjelpe deg.

Ofte vil man således måtte ta en del mål for å kunne kjøpe en komplett aksel da mange modeller har identiske mellomaksler, men med forskjellige lengder.

Vi tilbyr alle typer og lengder!

Ønsker du informasjon utover dette er du hjertelig velkommen til å kontakte vår salgsavdeling. Vi kan ved hjelp av enkle stikkord fra deg veilede deg til rett løsning.

Vi er opptatt av å levere høyest mulig kvalitet i hvert eneste oppdrag!

Relaterte sider: Produkter

Du vil som kunde hos oss normalt kunne kjøpe en mellomaksel til en vesentlig lavere pris enn hva original-leverandøren forlanger. Ofte er prisen under det halve !