Mellomaksel for lastebil

Powertrain Europe AS leverer en lang rekke ”ferdig til bruk” mellomaksler til mange tunge biler.

Ønsker man informasjon utover dette må man ringe eller kontakte vår salgsavdeling. Vi tar gjerne imot henvendelser via e-mail, også med spørsmål om mellomaksler. Husk at en mellomaksel til en lastebil eller buss selges som komplett del av original-leverandøren. Det eksisterer meget lite data i de forskjellige verkstedkildene som normalt inneholder alle slitedeler etter bilmerke eller bilens registreringsnummer.

Ofte vil man således måtte ta en del mål for å kunne kjøpe en komplett aksel da mange modeller har identiske mellomaksler, men med forskjellige lengder.

Vi tilbyr alle typer og lengder !

Til tunge kjøretøy er det også veldig vanlig å reparere mellomaksler. Da må selvsagt akselen til oss eller en av våre samarbeidsverksted. Vårt firma er godkjent som leverandør av reparasjonstjenester til samtlige bilmerker. Vi leverer også mange aksler til de tradisjonelle merkeverksteder

Du vil som kunde hos oss normalt kunne kjøpe en mellomaksel til en vesentlig lavere pris enn hva original-leverandøren forlanger. Ofte er prisen under det halve !